AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kendini ameliyat etmek

Kahve falında kendi kendini ameliyat etmek

Kahve falında kendi kendini ameliyat etmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, makam edineceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kendini ameliyat etmek gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Kahve falında çocuğun ameliyat olduğunu görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına işaret eder.

Kahve falında birini ameliyat ettiğini görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini ameliyat olmuş görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kalpten ameliyat olduğunu görmek başarı kazanılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin ameliyat olduğunu görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında apandisit ameliyatı olmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Kahve falında koldan ameliyat olmak ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz ameliyatı olmak çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, yönetici olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir