AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında başkasının ameliyat olduğunu görmek

Kahve falında başkasının ameliyat olduğunu görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, maddi zararını karşılayacağına, neşeleneceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında oğlunun ameliyat olduğunu görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında yüz ameliyatı olmak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kolundan ameliyat olmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bilekten ameliyat olmak zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine yorulur.

Kahve falında kalp ameliyatı görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırt ameliyatı olmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında birini ameliyata girerken görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına inanılır.

Kahve falında canlı ameliyat olmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir