AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yanından kovmak

Kahve falında birini yanından kovmak

Kahve falında birini yanından kovmak itibarını geri kazanacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, riske atılacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birini yanından kovmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili her başlığa çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında birini yanından kovmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında sinekleri kovmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işarettir.

Kahve falında kardeşini evden kovmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilenci kovmak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kedi kovmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına delalettir.

Kahve falında kediyi kovduğunu görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kadını kovmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında bir kişiyi kovmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir