AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinekleri kovmak

Kahve falında sinekleri kovmak

Kahve falında sinekleri kovmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, huzurlu günler görüleceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sinekleri kovmak gördüyseniz:

  • Belli konularda asi ya da yaratıcı çıkışlarınız olabilir.

Kahve falında evden sinek kovmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalettir.

Kahve falında sinekleri kovmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi kovmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kadını kovmak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kovmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği evden kovmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytanı dualarla kovmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafirleri kovmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir