AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi kovmak

Kahve falında bir kişiyi kovmak

Kahve falında bir kişiyi kovmak kısmetlerinin bollaşacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir kişiyi kovmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten çalışmalarınızı destekliyor olabilirler.

Kahve falında bir kişiyi kovmak sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında şeytanı dualarla kovmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evden sinek kovmak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği evden kovmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilenci kovmak yaptığı hatalardan ders alacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında akrabayı kovmak bir süre sıkıntı çekeceğine, işlerin yavaşlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafiri evden kovmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında evden fare kovmak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir