AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yanık görmek

Kahve falında birini yanık görmek

Kahve falında birini yanık görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında birini yanık gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Kahve falında bacakta yanık görmek yardım edeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yanık biber görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık kek görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yanık yiyecek görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanık görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık süt görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanık ceket görmek işlerinin kapanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının elini yanık görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hastalıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir