AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uzun saçlı görmek

Kahve falında birini uzun saçlı görmek

Kahve falında birini uzun saçlı görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, iş kaybı yaşayacağına, içinin rahat edeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kederleneceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulur.

Kahve falında birini uzun saçlı gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında uzun erkek saçı görmek yaşam standartlarının artacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah uzun saç görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa olan saçı uzun görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında saçımı uzun görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, ün yapmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin uzun saçlı olduğunu görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini uzun saçlı olarak görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı uzun birini görmek geçiminin zorlaşacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının uzun ve güzel olduğunu görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir