AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı uzun birini görmek

Kahve falında saçı uzun birini görmek

Kahve falında saçı uzun birini görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, kafasının rahat olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, muradın gerçekleşeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı uzun birini gördüyseniz:

  • Sonradan acı çekmemek istiyorsanız, kendinizi ona kaptırmamakta yarar var.

Kahve falında uzun kızıl saç görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi uzun saçlı görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında uzun saçı olduğunu görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saç taradığını görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını uzun ve gür görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ve örgülü saç görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını uzun ve sarı görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sarı ve uzun saçlı görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir