AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uğurladığını görmek

Kahve falında birini uğurladığını görmek

Kahve falında birini uğurladığını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında birini uğurladığını gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında askeri uğurlamak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında birilerini uğurlamak bekar ise evleneceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini askere uğurlamak böylece işlerini yoluna sokacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında eşini askere uğurlamak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak asker uğurlamak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini askere uğurlamak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uğurlamak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kapıdan uğurlamak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir