AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi uğurlamak

Kahve falında sevgiliyi uğurlamak

Kahve falında sevgiliyi uğurlamak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi uğurlamak gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Kahve falında sevgiliyi uğurlamak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini uğurlamak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker uğurlamak mutluluğunun her geçen gün artacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak asker uğurlamak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin uğurlamak ana baba duası alınacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri uğurlamak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına inanılır.

Kahve falında hacca gideni uğurlamak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında askere uğurlamak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir