AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini uğurlamak

Kahve falında birilerini uğurlamak

Kahve falında birilerini uğurlamak kısmetinin açık olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında birilerini uğurlamak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında birilerini uğurlamak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, zor bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında askere uğurlamak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını uğurlamak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına delalet eder.

Kahve falında hac uğurlamak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini uğurlamak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, onlarla ayrı düşeceğine inanılır.

Kahve falında hacca uğurlamak zahmetli durumların sona erdirileceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını askere uğurlamak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi uğurlamak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir