AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini askere uğurlamak

Kahve falında birini askere uğurlamak

Kahve falında birini askere uğurlamak mutluluğun kapıyı çalacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini askere uğurlamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimleri ya da alacağınız kararların etkileyeceği kişileri düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında ağlayarak asker uğurlamak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet eder.

Kahve falında birini askere uğurlamak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını askere uğurlamak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendisi paralayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini askere uğurlamak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu askere uğurlamak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini askere uğurlamak bir bebek sahibi olunacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askere uğurlamak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker uğurlamak kazancın helal şekilde artırılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir