AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sürekli öpmek

Kahve falında birini sürekli öpmek

Kahve falında birini sürekli öpmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini sürekli öpmek gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Kahve falında sürekli öpmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birini sürekli öpmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli ayrılık görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli sure okumak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli sevdiği kişiyi görmek güçlendikçe güçleneceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında sürekli ölmüş kişileri görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli eski evini görmek yüzün güleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sürekli düğün görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir