AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli eski evini görmek

Kahve falında sürekli eski evini görmek

Kahve falında sürekli eski evini görmek şeref ve haysiyetin artacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına inanılır.

Kahve falında sürekli eski evini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sızlanarak veya ağlamaklı sorular sormanız, istediğiniz cevapları alamamanıza neden olabilir.

Kahve falında sürekli eski evini görmek dostlardan zarar görüleceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulur.

Kahve falında sürekli eski eşi görmek şifa göreceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sürekli görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına alamet eder.

Kahve falında sürekli eski sevdiğini görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli eski ev görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalettir.

Kahve falında sürekli eski sevgilini görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli eski sevgilisini görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli eski eşini görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir