AnaSayfa / Genel / Kahve falında selden kurtarmak

Kahve falında selden kurtarmak

Kahve falında selden kurtarmak onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında selden kurtarmak gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Kahve falında insanları selden kurtarmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine inanılır.

Kahve falında selden kurtarmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında selden çocuğunu kurtarmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birini selden kurtarmak eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında selden adam kurtarmak kederlerinin son bulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında selden birini kurtarmak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işarettir.

Kahve falında selde boğulan birini kurtarmak kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında selden insan kurtarmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, tazeleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir