AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saçı uzun görmek

Kahve falında birini saçı uzun görmek

Kahve falında birini saçı uzun görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini saçı uzun gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Kahve falında babanın saçını uzun görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında kel birini uzun saçlı görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının uzun ve güzel olduğunu görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun beyaz saç görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun saçlı bir kadın görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü uzun saçlı görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gür ve uzun saç görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir