Kahve falında uzun saçlı görmek

Kahve falında uzun saçlı görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, onu uyaracağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Kahve falında arkadaşının saçını uzun görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü uzun saçlı görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin saçını uzun görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı birini görmek onu borçtan kurtaracağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına inanılır.

Kahve falında kendini saçı uzun görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarının uzun olduğunu görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun saçını kesmek çevresinin kalabalıklaşacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işarettir.

Kahve falında siyah uzun saç görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top