AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ölümden kurtarmak

Kahve falında birini ölümden kurtarmak

Kahve falında birini ölümden kurtarmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımınız üzerine yapılacak konuşmalar, tarzınız olmamasına rağmen zaman ayırmayı gerektirebilir.

Kahve falında başkasını ölümden kurtarmak daima secde ve şükür edeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu ölümden kurtarmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Kahve falında bir kişiyi ölümden kurtarmak gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu ölümden kurtarmak bebek sahibi olunacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu ölümden kurtarmak ekmeğinin azalacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında bir kadını ölümden kurtarmak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini ölümden kurtarmak bereketli işlere gireceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında bir insanı ölümden kurtarmak şansın önünün kesileceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir