AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını ölümden kurtarmak

Kahve falında başkasını ölümden kurtarmak

Kahve falında başkasını ölümden kurtarmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında başkasını ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Doğru yatırım ya da bütçe yapmanız durumunda bazı anlaşmalar yapılabilir veya paralar kazanılabilir.

Kahve falında bir insanı ölümden kurtarmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölümden kurtarmak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında anneyi ölümden kurtarmak hayatının da düzene gireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işarettir.

Kahve falında bir kişiyi ölümden kurtarmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu ölümden kurtarmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet eder.

Kahve falında birini ölümden kurtardığını görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında bir kadını ölümden kurtarmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hayırlı bir terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğu ölümden kurtarmak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir