Kahve falında nişanlanmış olduğunu görmek

Kahve falında nişanlanmış olduğunu görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, derin bir nefes alacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlanmış olduğunu gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü attığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlı tarafından aldatılmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşını nişanlanırken görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan fotoğrafı görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ablasının nişanlandığını görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırılmasını görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına inanılır.

Kahve falında nişanlının eski sevgilisini görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir