AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını kovmak

Kahve falında kocasını kovmak

Kahve falında kocasını kovmak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını kovmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Kahve falında kocayı kovmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını kovmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kocasını evden kovmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında baykuşu kovmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, büyük borçlar alınacağına delalettir.

Kahve falında akbaba kovmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafiri kovmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kedi evden kovmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yılanı kovmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir