AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kovmak

Kahve falında yılan kovmak

Kahve falında yılan kovmak kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, mali krize gireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yılan kovmak gördüyseniz:

  • İşlerinizle ilgili önemli bir erkek ya da işvereninizle yakın kontaklarınız olabilir.

Kahve falında yılanı evden kovmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çirkin amellere işarettir.

Kahve falında yılanı kovmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan kovmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında yılanı kovduğunu görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işten kovmak gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına delalet eder.

Kahve falında evden birilerini kovmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, saygınlığının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını kovmak yokluğun biteceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini evden kovmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir