AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kekeme görmek

Kahve falında birini kekeme görmek

Kahve falında birini kekeme görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalettir.

Kahve falında birini kekeme gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Kahve falında birinin kekeme olduğunu görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kekeme olduğunu görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kekeme görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, sorunlarının da çözüleceğine işarettir.

Kahve falında kekeme olmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini kekeme görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir