Kahve falında kekeme olmak

Kahve falında kekeme olmak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, gönül gözünün açılacağına, istediği projeleri yapamayacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında kekeme olmak gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında birinin kekeme olduğunu görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kekeme olmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, çok hayır duası alacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kekeme olduğunu görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kekeme görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, yürek yakan biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kekeme görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top