Kahve falında arkadaşının kekeme olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının kekeme olduğunu görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kekeme olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı jestler veya yardımlar sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında arkadaşının kekeme olduğunu görmek zenginliğinin artacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kekeme olduğunu görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kekeme görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında birini kekeme görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kekeme olmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının bokunu görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında yakın arkadaşıyla öpüşmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşına ceviz vermek çok büyük özgüven kazanacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top