AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kan içinde görmek

Kahve falında birini kan içinde görmek

Kahve falında birini kan içinde görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, bereketli bir döneme girileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kan içinde gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kanlar içinde bebek görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanlar içinde yatmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir insanı kanlar içinde görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini kan içinde görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi kanlar içinde görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu kan içinde görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kan içinde görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde kan görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir