AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanlar içinde bebek görmek

Kahve falında kanlar içinde bebek görmek

Kahve falında kanlar içinde bebek görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında kanlar içinde bebek gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz veya her şeyi kendinize isteyemezsiniz.

Kahve falında kan içinde bebek görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında kanlar içinde bebek görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kan içinde görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında akrabayı kanlar içinde görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kanlar içinde görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanı kan içinde görmek anlaşmazlıkların biteceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kanlar içinde köpek görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını kanlar içinde görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir