AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kan içinde görmek

Kahve falında kendini kan içinde görmek

Kahve falında kendini kan içinde görmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini kan içinde gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kan içinde insan görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanı kan içinde görmek ağlayacağına, dünya malı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında babayı kanlar içinde görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında su içinde kan görmek zor günlerin biteceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı kanlar içinde görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet eder.

Kahve falında kan içinde kalmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını kanlar içinde görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında kanlar içinde ölmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir