AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini imam olarak görmek

Kahve falında birini imam olarak görmek

Kahve falında birini imam olarak görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında birini imam olarak gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında cami imamı olmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imama uyup namaz kılmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında genç imam görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını imam olarak görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namazda imamlık yapmak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imam dövmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında imam nikahı yaptırmak neredeyse kahrolacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında imam rabbaniuyi görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir