AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hapse girmek

Kahve falında birini hapse girmek

Kahve falında birini hapse girmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, mallarının artacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında birini hapse girmek gördüyseniz:

  • Kendi yollarında ilerleme konusunda ısrarcı olan kişilerle baş edebilmek için bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında birinin hapse girmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapse girmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Kahve falında hapse girmek ve kaçmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adam öldürüp hapse girmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haksız yere hapse girmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet eder.

Kahve falında hapse girmek çıkmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini hapse girmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında hapse girmekten korkmak zorluklarla boğuşulacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir