AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini gebe görmek

Kahve falında birini gebe görmek

Kahve falında birini gebe görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, umutların biteceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, kariyer sahibi olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına alamet eder.

Kahve falında birini gebe gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bir fikre sahip olmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Kahve falında gebe birini görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında karısını gebe görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında eşini gebe görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gebe olduğunu görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, şansının hep açık olacağına delalettir.

Kahve falında gebe bir kadın görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında gebe kalmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çekilen acıların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında gebelik testi yaptığını görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, tatsız durumların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gebelik testi negatif görmek birçok iş kapısının açılacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir