AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ezan okurken görmek

Kahve falında birini ezan okurken görmek

Kahve falında birini ezan okurken görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini ezan okurken gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında ezan okurken dua etmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını ezan okurken görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini ezan okurken görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ezan okurken ağlamak canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini ezan okurken görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında ezan okurken görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında kendini kuran okurken görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını kuran okurken görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, işveren pozisyonuna geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir