AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ezan okurken görmek

Kahve falında kendini ezan okurken görmek

Kahve falında kendini ezan okurken görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kendini ezan okurken gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kendini ezan okurken görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını ezan okurken görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında ezan okurken dua etmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini ezan okurken görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet eder.

Kahve falında ezan okurken görmek rızkından olacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına yorulur.

Kahve falında ezan okurken ağlamak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini kuran okurken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi kuran okurken görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir