AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini evini temizlemek

Kahve falında birini evini temizlemek

Kahve falında birini evini temizlemek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işarettir.

Kahve falında birini evini temizlemek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Kahve falında ölmüş kişinin evini temizlemek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini temizlediğini görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını evini temizlemek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin önünü temizlemek maddi olanaklarının artacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin birinin evini temizlemek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini temizlediğini görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün evini temizlemek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin evini temizlemek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir