AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini döverek bayıltmak

Kahve falında birini döverek bayıltmak

Kahve falında birini döverek bayıltmak neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kendi patronu olacağına alamet eder.

Kahve falında birini döverek bayıltmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Kahve falında bayılan insan görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında bayılmış birini görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında baykus oldurmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalettir.

Kahve falında bayılan adam görmek işlerdeki verimin artacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında deniz baykalı görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bayılan birini kucaklamak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bayılıp ayrıldığını görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayılır gibi olmak parasının ve malının da artacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir