AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayılıp ayrıldığını görmek

Kahve falında bayılıp ayrıldığını görmek

Kahve falında bayılıp ayrıldığını görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında bayılıp ayrıldığını gördüyseniz:

  • Üzerinde değişiklik yapılması gereken planlar veya işler söz konusu olabilir.

Kahve falında bayılıp ayrıldığını görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kendini bayılmış görmek yağmur yağmamasına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayılan insan görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, zenginliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında eşinin bayılmasını görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına işarettir.

Kahve falında eşini bayılmış görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ticaretin önünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında baykus yavrusu görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bay bay etmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, kendisini iyi hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir