AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini devamlı görmek

Kahve falında birini devamlı görmek

Kahve falında birini devamlı görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini devamlı gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Kahve falında ölmüş birini devamlı görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işarettir.

Kahve falında devamlı eski sevgiliyi görmek fenalıkta bulunmaya, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devamlı eski sevdiğini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devamlı kavga etmek toplum içindeki değerinin artacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devamlı kabus görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında devamlı tuvalete gitmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devamlı ağlamak fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, başarılı bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında devamlı aynı kişiyi görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir