AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini deniz kenarında görmek

Kahve falında birini deniz kenarında görmek

Kahve falında birini deniz kenarında görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, muradına eremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini deniz kenarında gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan her anda, yanıbaşında insan bulabilen nadir şanslı insanlardan birisiniz.

Kahve falında deniz kenarına oturmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında mezar görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarinda yatmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında taş toplamak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında kayalık görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında gece deniz kenarında olmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulur.

Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında uzanmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir