AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini delirmiş görmek

Kahve falında birini delirmiş görmek

Kahve falında birini delirmiş görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine inanılır.

Kahve falında birini delirmiş gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayabilmek için planlarınızı değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını delirmiş görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında deli gibi araba kullanmak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine inanılır.

Kahve falında deli birinden kaçmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı deli kadın görmek geçim derdi yaşamayacağına, yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında deli gibi olmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini delirmiş olarak görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delinin saldırdığını görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı deli görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir