AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini cehennemde görmek

Kahve falında birini cehennemde görmek

Kahve falında birini cehennemde görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, amacına ulaşabileceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birini cehennemde gördüyseniz:

  • İş bölümü yapmak olası sorunların önüne geçebilir.

Kahve falında birinin cehennemde yandığını görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında cehennem kapısını görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cehennem ateşinde yandığını görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cehennem ateş görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüp cehenneme gittiğini görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında ölüp cehenneme girmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında cennet ve cehennem kapısı görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında cehenneme atıldığını görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir