AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çamur içinde görmek

Kahve falında birini çamur içinde görmek

Kahve falında birini çamur içinde görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, prestij kazanacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet eder.

Kahve falında birini çamur içinde gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Kahve falında çamurun içinde altın bulmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, huzurlu, mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para bulmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında çamurun içinde yılan görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamur içinde namaz kılmak güzel günler yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu suyun içinde görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında çamur içinde altın görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder.

Kahve falında çamurun içinde olduğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde olmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir