AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bıçakladığını görmek

Kahve falında birini bıçakladığını görmek

Kahve falında birini bıçakladığını görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına alamet eder.

Kahve falında birini bıçakladığını gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında akrabayı bıçaklamak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elini bıçaklamak verdiği emeklerin heba olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini bıçaklamak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında babasını bıçaklamak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenini bıçaklamak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşi bıçaklamak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini bıçaklamak emeklerinin heba olacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir