AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşi bıçaklamak

Kahve falında kardeşi bıçaklamak

Kahve falında kardeşi bıçaklamak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalettir.

Kahve falında kardeşi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Seçimleriniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında kardeşini bıçaklamak kişinin eski aşkına geri döneceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına inanılır.

Kahve falında kardeşi bıçaklamak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet eder.

Kahve falında kardeş bıçaklamak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşini bıçaklamak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan bıçaklamak hafifleyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında köpek bıçaklamak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendi çocuğunu bıçaklamak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi bıçaklamak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir