AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini arı soktuğunu görmek

Kahve falında birini arı soktuğunu görmek

Kahve falında birini arı soktuğunu görmek ağız tadının yerinde kalacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini arı soktuğunu gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Kahve falında arılar tarafından kovalanmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokan arı görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında arı sütü görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, elinin de bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı tarafından kovalanmak çok iyi şeylere, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında uçan arı görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük arı görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinek arı görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine işarettir.

Kahve falında arıların görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir