AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep yakmak

Kahve falında akrep yakmak

Kahve falında akrep yakmak öz güven kazanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalet eder.

Kahve falında akrep yakmak gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Kahve falında akrep yakmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının içinde akrep görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, dinini yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı akrep görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru akrep öldürmek bir beladan kurtulacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı renkli akrep görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrep ve yılan öldürmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında akrep ezmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalettir.

Kahve falında akrep burcu görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir