AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep burcu görmek

Kahve falında akrep burcu görmek

Kahve falında akrep burcu görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, onların kıymetini bileceğine, sorunları başarıyla çözmeye, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrep burcu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Kahve falında akrep burcu görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık burcu görmek güzel bir döneme girileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koç burcu görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burcu ismini görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yay burcu görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ikizler burcunu görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengeç burcu görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında burcunu okumak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir