AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yer tarif etmek

Kahve falında birine yer tarif etmek

Kahve falında birine yer tarif etmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, böylece kendine güveneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine yer tarif etmek gördüyseniz:

  • Evde veya yakın çevrenizde olan biten şeyleri onaylamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir yer tarif etmek masrafların altında kalacağına, istediği gibi hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında birine yer tarif etmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yer tarif etmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birisine yol tarif etmek para ve zaman ayıracağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı tarifi almak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, huzura ve rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek tarif etmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yol tarifi vermek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına alamet eder.

Kahve falında birine adres tarif etmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir