AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yer tarif etmek

Kahve falında bir yer tarif etmek

Kahve falında bir yer tarif etmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine inanılır.

Kahve falında bir yer tarif etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Kahve falında yer tarif etmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulur.

Kahve falında birine yer tarif etmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bir yer tarif etmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, kişinin bundan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarif etmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yön tarif etmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında birine yol tarif etmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ev tarif etmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında birisine yol tarif etmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kendisini işine vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir