AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine adres tarif etmek

Kahve falında birine adres tarif etmek

Kahve falında birine adres tarif etmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine adres tarif etmek gördüyseniz:

  • Sadece sizin tarzınız olan kalıplara sokmadıkları için anlamanız zor olabilir.

Kahve falında birine adres tarif etmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adres tarif etmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kağıda adres yazmak mesleğine dört elle sarılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış adrese gitmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adres aradığını görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına inanılır.

Kahve falında birine adres sormak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir adres aramak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına tabir olunur.

Kahve falında ev adresi vermek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir