AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine süt ikram etmek

Kahve falında birine süt ikram etmek

Kahve falında birine süt ikram etmek farklı iş kollarına ulaşacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birine süt ikram etmek gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Kahve falında süt ikram etmek rahat geçinerek yaşayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında misafire süt ikram etmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında birine süt ikram etmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında süt ikram edildiğini görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap ikram etmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işaret eder.

Kahve falında birine lokum ikram etmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, anne duasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında ikram etmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bir bardak su ikram etmek el üstünde tutulur hale geleceğine, onları gücendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir